Senioren Faciliteiten Deventer biedt helpende hand

Senioren Faciliteiten Deventer biedt helpende hand

Deventer- Het zijn belangrijke en lastige vragen; hoe moet ik mijn computer schoonmaken en veilig houden? Wat moet ik met mijn tuin aan als het te zwaar wordt? Op deze en vele andere vragen geeft Senioren Faciliteiten Deventer het antwoord, ze helpen graag met al dit soort problemen in en rondom het huis.

''Wij hebben een nieuw concept bedacht voor senioren in Deventer en omstreken", vertelt Pim trots. ,,Wij hebben als verschillende soorten ondernemers onze handen in één gevouwen om zo samen senioren een helpende hand te bieden bij het zelfstandig wonen. Wij bieden een uitgebreide ICT Service voor alle apparaten in huis, tuinonderhoud, schoonmaak en veiligheid in en rond de woning."

Op dit moment groeit het aantal senioren dat er voor kiest om zelf extra diensten in te huren. Men blijft steeds langer zelfstandig wonen en wil niet altijd afhankelijk zijn (of een beslag leggen op de tijd) van de mensen om hen heen.

,,Wij leveren uitstekende service en kwaliteit. Men wordt bij ons echt gewaardeerd als klant en tevens bieden we tal van handige artikelen in de webshop." De heren van Senioren Faciliteiten Deventer komen graag langs voor een gratis advies gesprek om samen u te kijken wat er mogelijk is. ''Collega Nick geeft dit moment extra veel aandacht aan veiligheid zo vlak voor de vakantieperiode, zo kan men een gratis veiligheidsscan aanvragen voor het hang en sluitwerk in de woning. Ook eventuele aanpassingen in de woning zijn bespreekbaar."

Voor informatie of vragen: 0570-234640 of contact@seniorenfaciliteitendeventer.nl.

3-10-2017 09:41