Welkom!

Wij heten u van harte welkom op onze website.

Senioren faciliteiten Deventer is een initiatief van verschillende kleine bedrijven, wij specialiseren ons in diensten en producten voor ouderen en gehandicapten om het zelfstandig wonen te vergemakkelijken. U kunt hierbij denken aan: hulp met uw telefoon, computer of tablet, de huishouding, tuinonderhoud, veiligheid of klein klusje in huis. De mogelijkheden zijn bijzonder divers, dit natuurlijk door de gebundelde krachten van de verschillende bedrijven. Staat de gewenste faciliteit niet beschreven op de website, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Er wordt hard gewerkt aan de webshop. U vind veel artikelen die te maken hebben met de veiligheid binnenshuis zoals valbescherming, wandbeugels, douchehulp, drempel oplossingen en de veiligheid van uw hang en sluitwerk, alarm systemen en nog veel meer.

 

Helaas werken nog niet alle functies van onze website. Mocht u vragen hebben, kunt u ons een mail sturen of telefonische bereiken op 0570-234640.

Excuses voor het ongemak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

     

 

  

 

   

Nieuws

  • Senioren Faciliteiten Deventer biedt helpende hand

    Senioren Faciliteiten Deventer biedt helpende hand

    Deventer- Het zijn belangrijke en lastige vragen; hoe moet ik mijn computer schoonmaken en veilig houden? Wat moet ik met mijn tuin aan als het te zwaar wordt? Op deze en vele andere vragen geeft Senioren Faciliteiten Deventer het antwoord, ze helpen graag met al dit soort problemen in en rondom het huis.

    Meer
    3-10-2017 09:41